Caffi Filter til stempelkander

Kundeoplevelser

Hej til jer,

Jeg vil blot sige at jeg er super glad for jeres kaffefilter til min stempelkande.
Jeg så jer i Løvens Hule og måtte da prøve fik købt hos Fru Hurup i Kgs. Lyngby og jeg syntes det er en genial opfindelse.
Jeg har i mange år helst undladt at bruge stempelkanden da jeg var irriteret over al den kaffegrums i kaffen men i har løst gåden, så tak for det.
Det var bare det, så i ved det, fra en glad kunde.

”Nu har jeg igen lavet en god kop kaffe på min stempelkande. Det er så nemt og praktisk, når man sætter et Caffi kaffefilter i. Kaffen bliver vældig god, og tanken om, at filtrene ikke er miljøbelastende, forhøjer for mig nydelsen.”

– Grethe

”Jeg synes, at den helt store gevinst ved brug af jeres Caffi Filter er, at man slipper for at få kaffegrums i kanden, som skylles ud i vasken og afløbet, og for efterfølgende rengøring af kanden. Med det affaldssorteringssystem vi har i vores kommune, er det nemt, hurtigt og rart at smide det brugte Caffi Filter direkte i den grønne affaldsspand. Man slipper dermed for griseri og besvær med kaffegrums i kaffen, vasken og rengøring af stempelkanden.”

– Mette

”Min mand og jeg er meget begejstrede for Caffi kaffefiltre og vil slet ikke undvære dem, når vi laver kaffe i stempelkander. Kaffefiltrere gøre det hele meget nemmere, da man ikke får kaffegrums i nettet på stempelkandens filter og desuden vender man bare bunden af kanden på hoved, når man er færdig. Da kaffegrumsen er pakket ind så er der ingen problemer er med grums i vasken eller lignende. Caffi kaffefilter med kaffegrums ryger lige i komposten. Let at bruge, nem at rengøre og miljøvenligt. Som sidegevindst brokker gæsterne sig ikke over, at de får kaffegrums i munden! Derfor er vi også meget glade for at Caffi kaffefilter kan fås i 3 størrelser, alt efter hvilken stempelkande vi bruger.”

– Tine

”Caffi-filtre fra INNOFORS til brug i stempelkander er en fantastisk opfindelse til os kaffeelskere. Kaffen bliver endnu mere smagfuld, dybere og blødere ved brygning på stempelkande med filter
i. Skøn kaffe uden grums.”

– Dan

”Jeg er passioneret kaffenyder. I mange år har jeg forsøgt at undgå stempelkande kaffe, fordi grumset ødelægger smagsindtrykket. Efter at filteret til stempelkander er opfundet, drikker jeg udelukkende stempelkande kaffe brygget med Caffi-filtre fra INNOFORS. Ingen grums og en langt bedre smagsoplevelse end man får ved traditionel kaffebrygning.”

– Marianne

“Vi bruger Caffi kaffefiltrene dagligt, og mærker en tydelig forskel både i kaffens smag og den efterfølgende rengøring af stempelkanden. Caffi filtrene er nemme at anvende, bortskaffe og så sikrer Caffi filtrene, at selv den sidste kop i kanden er en oplevelse.”

– Tobias

”Efter at jeg har fået Caffi filtre, er jeg igen begyndt at bruge min stempelkande. Slut med grums i kaffen og køkkenvasken.”

– Carsten

“Som friluft menneske er Caffie genialt. Det er en stor nydelse at drikke en kop frisk kaffe, brygget på nymalede bønner helt ude i vildmarken. Filtrene gør det bare så meget nemmere at rengøre og tage affaldet med sig når kaffen er nyt og lejrpladsen nedbrydes. Hjemme i køkkenet er det nu heller ikke så tosset at undgå kaffegrums i kaffen, køkkenvasken og opvaskemaskinen. Når jeg løber tør for Caffie, så er der kaffekrise i det lille hjem.” – En kaffeelsker fra Jylland